sobota, 28. marec 2015

Metuljčica

Na računalniku imam že dalj časa shranjen motiv te metuljčice, ki mi je takoj padla v oči, vendar nekako nisem našla priložnosti ali navdiha, kako jo uporabiti. Trenutno pa na Craftalnici poteka izziv Krila, hkrati pa potrebujem tudi voščilnico za najstnico, ki so ji takšne stvari všeč in to je bil pravi trenutek, da jo uporabim. Ker so najstniki še vedno otroci, čeprav tega ne slišijo radi, voščilnico prijavljam tudi v Tinin in Vladkin izziv Pomlad ustvarjena za ustvarjanje - ustvarjamo za otroke.







Ker obožujem pomlad in pomladno cvetje, predvsem narcise, se sedaj vsak dan sprehodim med njimi in pogledam, če je zacvetela kakšna nova, posebna... in danes sem zelo presenečena odkrila ta travniški tulipan, ki so pri nas zelo, zelo redki in sem res vesela, ko kakšnega vidim. Njegovo čebulico sem posadila kakšna 3 ali 4 leta nazaj in potem razočarana ugotovila, da ga naslednjo pomlad ni bilo več na spregled. In danes me je po vseh teh letih tako prijetno presenetil, da ga moram deliti tudi z vami :)


Voščilnico prijavljam še v
galerijo meseca marca  pri Najlepšem paru in
butterflyspotchallenge - corners

6 komentarjev:

  1. Your card is gorgeous! Thank you for joining the Butterfly Challenge! I like your take on our C for Corners theme!

    KT Fit Kitty
    Guest Designer
    Butterfly Challenge #27

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa slika in ljubezen barve. Idealno za najstnika. Metulj vogali so lepo zaključil s kartico .Thankyou za plapola s # 27.
    objemi gospa A.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo mi je všeč, kako si se potrudila in uporabila motiv, ki ji bo všeč. Ja, ja...najstniki so res ena prikupna bitja...malce ujeta v oba svetova - odraslega in otroškega.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako nadve zanimiv tulipan. In tale voščilnica je res taka perfektna za najstnico.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo voščilnico si naredila in krasno pobarvala vilo :-))
    Hvala, ker se igraš z nama v krilatem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Metuljčica je svetovna. Rožica pa je tudi prava lepotička - meni sicer neznana, vendar zanimiva.

    OdgovoriIzbriši