nedelja, 21. september 2014

Prinašalci sreče

Zunaj je končno posijalo sonce in postalo malo topleje, da smo iz omare spet potegnili kratke rokave, jaz pa sem ustvarila prvo božično - novoletno voščilnico :) 
To je za mene sicer malo hitro, a k izdelavi me je vzpodbudil Izziv meseca septembra pri Marini - božično novoletni blišč kamor voščilnico prijavljam. Iz njihove trgovinice sem uporabila rezalno šablono snežinke in polperlice.



Na voščilnico sem nanizala vse polno tipičnih "prinašalcev sreče" - dimnikar, štiriperesna deteljica, pikapolonica, mušnica, zato upam, da bo voščilnica prejemniku prinesla veliko sreče v novem letu.






Na voščilnici sem uporabila tudi mušnice, kar je rdeča nit 117. izziva pri Craftalnici - Slika kot inspiracija, zato jo prijavljam tudi na ta izziv.

Da pa ne bomo v septembru izdelovali le božično - novoletnih voščilnic, smo s hčerkama pričele tudi s peko božičnih piškotov. Upsss, ampak ne bodo počakali do božiča, saj jih je že zmankalo :)





6 komentarjev:

  1. oo kako je krasna! Pridna, ker že ustvarjaš za konec leta :-))
    Hvala, ker tudi ti deliš gobice v naši CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Res prisrčna voščilnica.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepa, polna simbolike in sreče.
    Hvala, da jo deliš z nami v Craft-alnici. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  4. Simpatična in vesela voščilnica.
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo si jo sestavila.
    Hvala, ker si se nam pridružila na 117. izzivu CRAFT-alnice. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo simpatična božično novoletna voščilnica za srečo je nastala :) Piškotki pa izgledajo takooooo slastni :) Hvala ker sodeluješ na našem mesečnem izzivu na Mavelu.com. Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši