petek, 01. julij 2016

Izžrebanka bonbončka

Pozdravljene, danes smo s hčerkama izvedle žreb bonbončka. Ampak najprej bi se rada vsem in vsaki posebej zahvalila za vse prekrasne voščilnice, lepe želje in pozornosti. Prejela sem lep kupček voščilnic in prav vsaka je nekaj posebnega. Zelo ste me razveselile in mi polepšale rojstni dan. Presenetili pa so me tudi doma, hčerki sta mi pod "mentorstvom" atija spekli torto, pripravili so kosilo... naslednji teden pa se za tri dni odpravimo pogledat, če je morje še mokro in slano. Tri dni je sicer malo, a toliko bo, da bomo vzdržali do avgusta, ko gremo na pravi dopust za ves teden.


Skupinska fotografija vaših mojstrovin. Res sem jih vesela in prav lepo mi je, ko jih pogledam in vidim, koliko zlatih dušic sem "spoznala" preko bloga. Izžrebanka, ki bo prejela bonbonček pa je


***LEYCIKA***

Lea, tvojega naslova še nimam, zato te prosim, da mi ga posreduješ na meil, da ti pošljem paketek še preden odidem na morje.

Še enkrat hvala vsem in bodite lepo!

8 komentarjev:

 1. Hvala Valerija :) Zeloo sem vesela :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lep kupček voščilnic si prejela in zaslužila si si. Leyciki pa iskreno čestitam.

  OdgovoriIzbriši
 3. Še najboljše zate Valerija upajmo, da ste imeli lep dan ... in si razvajen s tako veliko čudovitih kart .... samo sramota, ampak sem izgubil moje ni tam žal .... upajmo ki še naslednji teden.
  Naj tukaj ste vedeli?
  pozdrav Rosina

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasne voščilnice si prejela. Lepo, da so te tvoji domači tako pocartali. :-) Čestitke Leyciki za srečo pri žrebu!

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasna voščila
  čestitke Leyciki
  lep dan Tamara

  OdgovoriIzbriši
 6. Sorry I didn't get over to wish you a Happy Birthday, but this way, since I'm late I can keep the celebration going for you!! HAPPY BIRTHDAY VALERIJA!!!! Hugs, Brenda

  OdgovoriIzbriši
 7. Čestitke Layciki za srečo pri žrebu, tebi in tvojim pa želim, da je morje še slano:))) Pozdravček, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 8. Lep kupček voščilnic in čestitke nagrajenki.

  OdgovoriIzbriši