četrtek, 17. julij 2014

Modro - rdeča


V današnji objavi, bi vam rada pokazala voščilnico, ki jo je (skoraj) sama naredila moja 6-letna, no čez nekaj dni že 7-letna hčerka Leja.

Tudi ta je nastala v teh deževnih počitniških dneh. Ker nismo imele volje, da bi se v dežju potikale zunaj, mi je Leja rekla, da bi rada nekaj ustvarjala in že je bila v moji omarici z ustvarjalnim materialom. Sama si je poiskala štampiljko cveta, odtisnila sem ji jo jaz, želela pa je tudi, da ji ga izrežem s šablono v obliki srčka, potem pa ga je pobarvala z akvarelnimi barvicami popolnoma sama po lastni inspiraciji, prav tako rdeče ozadje, na robove cveta in prašnike je nanesla bleščice. Nisem bila niti z njo. Ko mi je pokazala pobarvan izdelek sem bila zelo pozitivno presenečena. 


Tudi modri papir za ozadje si je izbrala sama, pomagala sem ji le z rezanjem in nalepila sem ji srčke v kotih (da ne bi bilo preveč lepila) ter naredila napis.


Ker sem bila nad njeno voščilnico za njena leta naravnost navdušena, me je vprašala, če jo bom objavila, da jo bodo videle tudi druge tete... in tako je tukaj. 

Ker pa voščilnica ustreza tudi nekaj izzivom, jo prijavljam tudi na izzive, morda pa bo imela srečo in bo kje izžreban prav njen izdelek... takrat bi bila šele ponosna :)

Prijavljam jo na:
Ustvarjalni dotik - ROŽICE iz njihove trgovinice sva uporabili osnovo za voščilnice, lepilo v svinčniku in šablono srce
Mavelu izziv meseca julija - Praznovanje iz njihove trgovinice sva uporabili šablono San Marzano Border in prozorne bleščice v lepilu
Najlepši par, ko me inspirira 27 kjer želijo videti papir v intenzivnejših odtenkih

10 komentarjev:

  1. Oooo tvoja Leja je prava mojstrica :) BRAVO! Hvala ker si jo delila z nami in ker sodeluješ na našem mesečnem izzivu na Mavelu.com. Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, bravo. Nikoli ne bi rekla, da je to delo 7 letnice. Zelo zelo lepo in Lea definitivno ima smisel za ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
  3. oppa, mal gre po mmainih stopinjah - super voščilnica! Držim pesti, da ji uspe osvojiti kakšno nagradico na izzivih- to ji bo res dalo še večji zagon :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vsem za lepe komentarje. Leja je kar zažarela od navdušenja, ko sem ji pravkar prebrala vaše pohvalne in vzpodbudne komentarje. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Res ustvarjalna punca! Odlično ji je uspelo. Prav lepo, da se je spomnila in na robove rožice nanesla bleščice, ki čestitko poživijo. Hvala za sodelovanje na izzivu trgovine Ustvarjalni dotik :) barbara

    OdgovoriIzbriši
  6. Bravo, čudovito voščilnico je naredila tvoja hčerkica. Vse pohvale mali lojstrici.
    Hvala tebi da si naredila objavo in tvoji deklici, da je dovolila da jo vidijo tudi tete iz Craft-alnice. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo je lepa, kapo dol :-))
    Hvala, ker se igraš z nami na “praznovanju” v CRAFT-alnici … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  8. Leja, čudovita je.
    Hvala, ker si se nam pridružila na 112. izzivu CRAFT-alnice. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Prosim prenesi Lei mojo pohvalo :-). Prav videti je, kako predano se je lotila izdelave. Čudovito voščilnico si je zamislila in izdelala. ...pa zahvali se ji za sodelovanje pri izzivu :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za komentar, Leja se ga je zelo razveselila. Vse vzpodbudne besede in pohvale jo še dodatno motivirajo. Danes pa že vso popoldne riše, rezlja in lepi oblačilca za "Top modele". Res ima veselje z ustvarjanjem in prav dobro ji uspeva.

      Izbriši