nedelja, 21. september 2014

Prinašalci sreče

Zunaj je končno posijalo sonce in postalo malo topleje, da smo iz omare spet potegnili kratke rokave, jaz pa sem ustvarila prvo božično - novoletno voščilnico :) 
To je za mene sicer malo hitro, a k izdelavi me je vzpodbudil Izziv meseca septembra pri Marini - božično novoletni blišč kamor voščilnico prijavljam. Iz njihove trgovinice sem uporabila rezalno šablono snežinke in polperlice.Na voščilnico sem nanizala vse polno tipičnih "prinašalcev sreče" - dimnikar, štiriperesna deteljica, pikapolonica, mušnica, zato upam, da bo voščilnica prejemniku prinesla veliko sreče v novem letu.


Na voščilnici sem uporabila tudi mušnice, kar je rdeča nit 117. izziva pri Craftalnici - Slika kot inspiracija, zato jo prijavljam tudi na ta izziv.

Da pa ne bomo v septembru izdelovali le božično - novoletnih voščilnic, smo s hčerkama pričele tudi s peko božičnih piškotov. Upsss, ampak ne bodo počakali do božiča, saj jih je že zmankalo :)

6 komentarjev:

 1. oo kako je krasna! Pridna, ker že ustvarjaš za konec leta :-))
  Hvala, ker tudi ti deliš gobice v naši CRAFT-alnici ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 2. Res prisrčna voščilnica.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepa, polna simbolike in sreče.
  Hvala, da jo deliš z nami v Craft-alnici. Pozdravček Lili

  OdgovoriIzbriši
 4. Simpatična in vesela voščilnica.
  LP,Urška

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo si jo sestavila.
  Hvala, ker si se nam pridružila na 117. izzivu CRAFT-alnice. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo simpatična božično novoletna voščilnica za srečo je nastala :) Piškotki pa izgledajo takooooo slastni :) Hvala ker sodeluješ na našem mesečnem izzivu na Mavelu.com. Pozdravček.

  OdgovoriIzbriši