torek, 06. januar 2015

Torta za Nives


Pri nas imamo 1.1. dvojno praznovanje. Praznujemo novo leto in hčerin rojstni dan. Letos je torto krasilo 6 svečk. 
Nives je na torti želela imeti Medvedka Puja... no ja, lepo, toda kako ga naj naredim?! Moje torte so odlične po okusu, kar se krašenja tiče, sem pa bolj slaba, saj nimam niti nekih posebnih pripomočkov niti znanja. Glede na dejstvo, da je torta nastajala na Silvestrovo in 1. januarja zgodaj zjutraj je pa še končni izdelek kar zadovoljiv. Kakorkoli, potrudila sem se po svojih najboljših močeh in Nives je bila zelo zadovoljna, to pa je bilo zame tudi edino pomembno.Spodnja krema v dveh plasteh je iz malin in smetane, zgornja pa je jogurtova z borovnicami.

Torto prijavljam na 124. izziv pri Craftalnici - karkoli in med pisanjem same objave sem ugotovila, da torta ustreza tudi 33. izzivu Ko me inspirira saj je torta položena na papirnat prtiček s čipko na robovih.

4 komentarji:

 1. ooo kako huda torta :-)) Lepo, da si nam jo pokazala.
  Hvala, ker se igraš z nama v zadnjem 2014 izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 2. Si mi naredila lušte po sladkem - čudovito zgleda. Pri odmačih tortah me sploh ne gane okras- važen je okus. Če pa troto plačam pa želim tudi da je vizualno všečna. Ma tvoj medvedek Pu je lepo "narisan", tako da ni strahu :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Njami, njami, kaksni lusti :) Super je in sem vesela, da si se prijavila na najin izziv, da so tudi kaksni drugi izdelki :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Veš kaj, torta izgleda fantastično! Važno je pa le, da je bila slavljenki všeč, saj je bila njej namenjena.
  Hvala, da si se nama pridružila v zadnjem izzivu Craft-alnice v letu 2014. Pozdravček Lili

  OdgovoriIzbriši