torek, 30. junij 2020

Voščilnica za birmo in ustvarjanje naših punc

Na objavo že zelo dolgo čaka voščilnica za birmo s prikupno punčko Najlepšega para. No, pa jo pokažem danes. V prihodnjih dneh, pa še na objavo čaka kup izdelkov za zakramente, ki so nastajali v minulih tednih.


Voščilnico lepim v galerijo Najlepšega para.


Vsem se zahvaljujem za lepe želje ob mojem današnjem rojstnem dnevu. Prejete voščilnice in darilca pokažem v prihodnjih dneh, saj jih je nekaj še na poti.

Spodnji morski voščilnici pa sta delo mojih punc. Danes sem ju dobila za rojstni dan. Vprašali sta me, če lahko sodelujeta v kakšnem izzivu, zato če punce iz CRAFT-alnice nimajo nič proti, bi ju prijavila na njihov izziv Poletje v školjki.


To voščilnico je naredila Nives. Vodo je naredila s pomočjo senčenja, odtisnila je štampiljke Marainne design, na dno pa dodala pravi pesek in školjke.


Druga voščilnica je Lejino delo. Prva stran je 3D in vse je narisala ročno.


8 komentarjev:

  1. A pretty card Valerija, a sweet image and lovely colours.
    You received some beautiful cards.
    Pauline - Crafting with Cotnob
    x

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo Valerija, kakšne umetnice imaš doma :-)) Voščilnici sta čudoviti in še dobro, da sta vprašali...
    Vesela sem, ker ustvarjte z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Oooo, kako super, da si dekličini mojstrovini pokazala tudi man. Zelo lepo sta ustvarjali! Hvala, da si jih pokazala v CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  4. Your confirmation card is lovely. It looks like your daughters are just as creative as you :-) Beautiful projects from mommy and daughters :-)
    Hugs,
    ♥ Lena
    Lena’s Creations

    OdgovoriIzbriši
  5. Beautiful cards and and love your confirmation one.... xx

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse tri punce pri vaši hiši ste prave umetnice. :-) Tvoji hčerki sta ustvarili zares krasni morski voščilnici. Zelo sta se potrudili. Vse pohvale! Hvala, ker si poletje v školjki Nives in Leje pokazala v CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja krasno ste ustvarjle. Povej dekletoma, da smo še posebaj vesele njunega prispevka v Craft-alnici. Hvala, da sta se nam pridružili. Njuni morski voščilnici sta fantastični.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tvoji šjori greta svetovno po maminih stopinjah. Me prav zanima kaj bo Tim pokazal, ko ga boš spustila v delavnico ;). Tudi tvoja za zakrament je lepa :).

    OdgovoriIzbriši