ponedeljek, 22. februar 2021

Šivanje

Že dolgo se spogledujem z voščilnicami z zašitim vzorcem, ali kot se jim reče v originalu pick point. Včeraj je končno prišlo tudi do izvedbe. Glede na to, da je to moj čisto prvi poizkus, sem še kar zadovoljna. Vem, da bi lahko bilo lepše, a glede na to, da je v šivanje vloženega veliko truda in časa, sem voščilnico dokončala, čeprav šivanje ni brezhibno. Ugotovila pa sem tudi, da moje nitke niso pravšnje za ta projekt. So nekakšne s kovinsko nitko zraven in niso povsem gladke. Bom še morala malo preučiti tehniko in nabaviti prave materiale, če bom hotela nadaljevati... Navdušila pa sem tudi punci. Sta včeraj obe šivali, tako da bo še nastal kak projekt.





 Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca februarja
DL.ART - February
Scrappe lyst - februar
Butterfly challenge - spin the butterfly wheel with I (Ice berg + butterfly)
Simon says - add some texture
It's a girl thing - Turner syndrome


S to voščilnico se želim pridružiti tudi izzivu o ozaveščanju o Turnerjevem sindromu. Sama sem se skozi ta blog hop o njem naučila veliko, saj mi prej ni bil poznan. Več o Turnerjevem sindromu si lahko preberete tukaj.

8 komentarjev:

  1. Vau, tole pa je dela in posebna tehnika. In kako lep motiv za šivanje si si izbrala, krasne bordure. Čudovito z eno besedo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Such a pretty card Valerija, lovely colours, Kate x

    OdgovoriIzbriši
  3. I love your beautiful embroidered design on this card. Thankyou for coming and spinning the butterfly challenge with me agin. Hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši
  4. Beautiful embroidered design Valerija!
    You did well and i am very proud of your work.
    I hope you participate more often.
    Thank you for participating challenge 31!
    Hugs Steelsteekje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nydelig kort.
    Lekkert med sømmen.
    Takk for at du deltar hos Scrappelyst.

    OdgovoriIzbriši
  6. Beautiful sewing on your card! I think is is perfect for your first card with sewing! Thank you for sharing with us at the "It's A Girl Thing" Turner Syndrome Awareness Blog Hop & Challenge!

    OdgovoriIzbriši
  7. Valerija, I can almost smell your gardenias... They are beautiful! Thank you for helping raise awareness of Turner Syndrome and Supporting the TSA Challenge. Stay safe and Happy Crafting!
    Hugs,
    Jan

    OdgovoriIzbriši