sobota, 14. januar 2023

Baloni za rojstni dan

Ne, nisem tako pridna z ustvarjanjem, kakor hitro v zadnjih dneh nizam objave. Večina teh izdelkov še ni uspela dobiti svojega mesta na blogu, čeprav so svoje lastnike dobili že pred meseci. Neobjavljeni izdelki so se mi pričeli kopičiti že z mesecem junijem in nabralo se jih je res veliko. V minulem tednu me je močna angina prisilila, da ostanem doma in si vzamem čas zase. Čas zase je zame čas za ustvarjanje in čas za blog. V ponedeljek se vračam na delo, a vseeno upam, da bom uspela tudi v prihodnje kaj objavljati in zmanjševati zaostanek.

Spodnja voščilnica je nastala po naročilu. Želja je bila, da bi bilo nekaj v kombinaciji s črno barvo, za 20-letnico in ne preveč kičasto. Naročnica je bila zadovoljna. Voščilnica pa je všeč tudi meni. 
Jerneja, hvala za embosirano ozadje. Rese je fantastično!


Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca januarja
Word Art - ag
Creative inspirations - something new, something old (new baloon die, old sentiment die)
Colorful options - basic black
Let's craft and create - ag/ black and white
 

5 komentarjev:

  1. Great card for a 20 year old! Love the sparkle of the balloons. So sorry to hear you were ill, but happy you are feeling better. Take care and thanks for sharing at the Colorful Options January, "Basic Black" Challenge.

    OdgovoriIzbriši
  2. Fabulous card! Love the monchrome colours and the embossed background is beautiful. Thank you for playing along at Creative Inspirations, good luck.
    Hugs
    Gina xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Fabulous monochrome card Valerija, I love the balloons design, Kate x

    OdgovoriIzbriši
  4. Beautiful! I love all the texture in here. Thanks for sharing at Colorful Options. :)

    Sara Lihz

    OdgovoriIzbriši
  5. Valeria, this is such a fun and happy card. Love the use of textures. Thank you for sharing with us at the Colorful Options Challenge. Good luck! Cheers, Makira

    OdgovoriIzbriši