sobota, 28. marec 2015

Tako pa ustvarja Nives

No, pa mi je uspelo objaviti tudi otroško voščilnico, ki jo je z malo pomoči naredila naša ustvarjalna 6-letnica Nives. Ker obožuje medvedka Puja, ga je izbrala tudi za voščilnico.
Nives pa svoje kreativnosti ne izraža le s papirjem, občasno nas preseneti tudi s kakšno sadno solato, za sebe, ampak le za sebe, ker to zahteva preveč dela in časa, pa pripravi sadno malico tudi v obliki figuric... 

... no, tudi to je medvedek Pu, ampak tokrat iz sadjato pa je žirafa, za tisti dve rozini pa nisem prepričana ali sta uhlja, rožička ali morda oči... ;)


 O tem, da je pri takem ustvarjanju,  na mizi okrog rezalne deske cela poplava pomarančnega soka in da včasih potrebujeva tudi obliž, pa na tem mestu ne bom govorila :)

Hčerine umetnine prijavljam v Tinin in Vladkin izziv Pomlad ustvarjena za ustvarjanje in v galerijo meseca marca pri Najlepšem paru.

3 komentarji:

  1. Draga Nives (in mama Valerija :-) ) klako zelo lepo je prebrati in pogledati vajino objavo! Voščilnica s Pujem je tako ljubka in vesela...pa sadni Pu in žirafa! Vsekakor vredena izgleda atomske bombe v kuhinji :-). Hvala, ker tako prijazno sodelujeta!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidve sta res najlepši par. Krasna voščilnica in še te nadvse ljubke sadne skulpture.

    OdgovoriIzbriši
  3. OOOO kakšno nadarjeno umetnico imaš doma - vse pohvale :)

    OdgovoriIzbriši