nedelja, 19. april 2015

Reciklirana škatlica

Danes sem se lotila reciklaže šest kotne škatlice. Znotraj sem jo oblekla v vijoličen embosiran papir. Zunaj pa v en poseben zlato krem papir s strukturo in leskom. Ta papir sem dobila pri sosedovih, ko so imeli spomladansko čiščenje in so ga nameravali zavreči, a ker se meni vse smili in ker čez 9 let vse prav pride, je pač šel z menoj in danes že krasi tole škatlico. Rob pokrova sem prav tako oblepila z vijoličnim papirjem in vrh škatlice okrasila z vijoličnimi rožicami, metuljčkoma, vijugico in perlami. Na rob škatlice sem dodala tudi čipko, zato škatlico prijavljam v izziv meseca aprila pri Ustvarjalnem dotiku - čipke.
Iz njihove trgovine je kovinska šablona vijugice, embosirna srajčka - pike, s katero sem embosirala vijoličen papir v notranjosti škatlice in lepilo v obliki svinčnika, s katerim sem prilepila vijugico in metuljčka.



Pri izdelavi te škatlice sem prav uživala in sem tudi zelo zadovoljna z rezultatom. 








Tako je škatlica izgledala pred obdelavo.


7 komentarjev:

  1. Krasna preobleka! Pri nas ustvarjalkah pa res velja, da vse prav pride...enkrat že :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu in lep pozdravček, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicno si napravila makeover ovoj kutijici. Jako lijepo.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako si ti pridna z izdelavo in objavami. Meni ponavadi vikend pobegne vstran od računalnika. Od smreke do reciklaže, fajn je ustvarjati raznoliko.

    OdgovoriIzbriši
  4. Reciklaža ti je fantastično uspela - čudovito škatlico si pripravila.Všeč mi je nabor barv in res je kar pravijo - vse prav pride, če se spomniš da imaš na zalogi ;).

    OdgovoriIzbriši
  5. Papir je res lep. Krasno si preoblekla škatlo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Tile tvoji sosedje res ne vedo, kaj so vrgli stran. Hi hi hi .....ustvarjalke bi bile komot zaposlene na "smetišču" in garantirano bi nastajali najlepši izdelki. Škatlica je prekrasna. čao

    OdgovoriIzbriši
  7. this is so pretty! what a great way to recycle an every day item into a beautiful gift!

    thank you so much for stopping by my blog and following me! I am now following your blog, too! :)

    OdgovoriIzbriši