sreda, 6. januar 2021

Hrestač VI.

Magda me je letos navdušila nad voščilnicami s Hrestačem. Sicer nisem bila ne vem kaj izvirna, ustvarjala sem s potiskanim papirjem, a voščilnice so mi zaradi bogatega papirja prav všeč. Se mi zdi, da bi bilo veliko dodatkov čisto preveč. Evo Magda, ta je zadnja. Bom objavila in prijavila na tvoj izziv prav vse. Idej je bilo sicer še veliko, vendar je je zmanjkalo časa za njihovo realizacijo.



Voščilnico prijavljam še na te izzive:
Najlepši par - galerija meseca januarja
Craftyhazelnut's - patterned paper
CHNC - #523

6 komentarjev:

  1. Spet si naredila zelo lepo in privlačno voščilnico.Valerija ... RAZPRAVO končano !!
    pozdrav Rosina

    OdgovoriIzbriši
  2. Valerija, vesela sem, da si tako lepo zapolnila zadnji prostor na moji polički izziva. Ti si meni čudovita inspiracija za porabit papir, ki ga tudi imam doma in tako kot ti, nisem imela časa narediti vse kar sem si zamislila. Ampak zavolje tega bom izziv ponovila. Verjetno konec leta, tako, da te vabim, da še kar slediš svojim načrtom in idejam. Tudi če boš objavila prej, boš kot vedno lahko na mojem izzivu še vedno sodelovala. Za enkrat pa se ti prav lepo zahvalim za sodelovanje. Tudi tale okvir čudovito paše k motivu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Valerija, meni se nebi sanjalo kako uporabiti tako bogate paprije, ti ap si to opravila z odliko. Fantastično serijo Hrestačev si naredila :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Lovely Christmas scene. I like that you kept the focus on the scene.Thank you for entering the "Upcycle or Use something Old" Challenge at CHNC.

    OdgovoriIzbriši
  5. It is a cozy scene. I wouldn't do anything else about this either. It is a shame to hide the beautiful image.
    Thank yoy for sharing your card at our challenge.

    -xiss- Renate.
    (DT The Sketchy Challenges)

    OdgovoriIzbriši