sobota, 13. marec 2021

Knjižno kazalo v škatlici

Po naročilu s precej natančnimi navodili sem izdelala knjižno kazalo za ljubiteljico Harry Potter-ja. Po mejlu sem dobila grb za na prvo stran in napis za na zadnjo stran knjižnega kazala, kar sem oboje sprintala. Dobila sem tudi lestvico barv, ki sem jih lahko uporabila. Narediti sem morala tudi ujemajočo škatlico, v kateri je bilo knjižno kazalo podarjeno in na škatlici je moral biti napis "najboljša cimra". Ostalo je bilo prepuščeno moji domišljiji. Ker je tudi hčerka ljubiteljica Harry Pottrer-ja, mi je še ona posredovala svoje ideje.

Če je na prvi strani moral biti grb, sem knjižno kazalo naredila v obliki zastave Grifondoma. Uporabila sem njihove barve in razporeditev. Barve je s svojim budnim očesom potrdila hčerka. Zadnjo stran knjižnega kazala sem se odločila narediti v obliki kravate, ki je del uniforme Bradavičarke.

Samo osnovo za knjižno kazalo sem izrezala s pomočjo manjše šablone iz seta amerikanke Najlepšega para. Pri izdelavi kravate sem si pomagala s šablono elegantni trakovi. Negativ je bil tudi odličen pripomoček za razporejanje trakov brez merjenja. 







Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca marca
Najlepši par - nova kolekcija
DL.ART - March
Word Art - ag

 

5 komentarjev:

  1. What a gorgeous tag and a creative design. x

    OdgovoriIzbriši
  2. Fabulous makes Valerija, great designs, Kate x

    OdgovoriIzbriši
  3. This is so cute! I love the sentiment on the book mark.

    Hugs,
    Chriss

    OdgovoriIzbriši
  4. How gorgeous, very creative and love that you have a box to match. Thank you for sharing at Bizzy Becs for our Anything Goes Challenge.
    Karen DT

    OdgovoriIzbriši