četrtek, 13. november 2014

Vabila za Abrahama


Ta vabila so nastala za mojega najboljšega strica, ki bo v začetku decembra praznoval Abrahama. Od samega začetka, ko sem mu ponudila, da mu naredim vabila, pa do tega kupčka končnih izdelkov je minilo kar nekaj časa in bilo je kar nekaj dela... A ni mi bilo težko, saj sem jih delala za človeka, ki mi res veliko pomeni in sem mu hvaležna za marsikaj kar je naredil zame in za našo družino... Kamorkoli pri nas pogledaš, nas obkrožajo njegovi izdelki, ki jih je vedno z veseljem naredil za nas: gugalnico s plezalom za hčerki, zunanje stojalo za sušenje perila, žar, pečka za kostanje, pekač za kremšnite, model za želejeve trikotnike, stopnice v hiši, kup garažnih in hlevskih vrat... in še in še, saj sploh ne vem kdaj bi lahko nehala naštevati... Pa tudi če potrebujemo kakšno pomoč pri delu, on nam je vedno na razpolago in si vzame čas, pa če ga ima ali ne...

V zank hvaležnosti sem mu izdelala ta vabila in se pri izdelavi maksimalno potrudila in v delo vložila veliko truda in ljubezni, čeprav je rekel, da ni potrebno, da kompliciram in se mučim... Pomagala sem mu tudi s samim besedilom, saj vem, da se sam veliko bolje znajde z železom, brusilko in varilnim aparatom, kot pa s papirjem...
Ves moj trud pa je bil poplačan, ko sem videla nasmeh zadovoljstva na njegovem obrazu.

Ker so bila vabila narejena v znak hvaležnosti, jih prijavljam na 31. izziv Ko me inspirira pri Tini in Vladki, če jih seveda sprejmeta v izziv, ker sem pri izdelavi uporabila Tinino šablonico vabilo, jih prijavljam tudi v galerijo meseca novembra pri Najlepšem paru.

Pa še nekaj fotografij...




Besedilo sem natisnila na isti svetlomoder papir, kot sem ga uporabila na zunanjosti vabil, potem pa sem besedila izrezala s šablonico z ornamentiranim robom. Tako so vabila izgledala še lepša in bogatejša in notranjost lepo povezana z zunanjostjo.


Vseh 25 na kupčku.

Na fotografiji se žal ne vidi, da je organza trakec tudi v ujemajoči svetlo modri barvi.














3 komentarji:

  1. Valerija, zelo lepa vabila so in vidi se, da si jih izdelovala skrbno in z ljubeznijo. Zelo lepo si izrazila hvaležnost na ta način do svojega strica in še kako tole spada v najin izziv :) Hvala ti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito si izrazila hvaležnost in se res maksimalno potrudila za strica. Včasih je res zelo malo potrebno, da pokažemo dragim osebam koliko nam pomenijo - tvoja vabila so več kot samo majhna hvaležnost :)!

    OdgovoriIzbriši
  3. Valerija....tole je pa tako krasen izraz hvaležnosti. Videti je, da so vabila narejena z veliko ljubezni...ker so res tako zelo lepa :-) Hvala, ker si se nama pridružila :-)

    OdgovoriIzbriši