torek, 18. november 2014

Vabilo za 50 let v svetli barvi


Ko sva se s stricem pogovarjala, kakšna vabila bi imel za Abrahama in sva nekako določila elemente, ki bi jih vabilo naj vsebovalo, sem mu pripravila nekaj vzorcev za lažjo odločitev - to  vabilo je eno izmed njih. 
Ko sem danes na pisalni mizi naletela nanj, sem ugotovila, da je pretežno v beli barvi in da sem na njem uporabila cel kup izdelkov iz trgovinice Mavelu, zato ga prijavljam v izziv meseca novembra na Mavelu.com - bela barva. Iz trgovinice Mavelu sem uporabila kar štiri Memori box šablonice: Diamond Knit, Effera Butterfly Wings, Rhone Butterfly Wings in Classic Numbers, prav tako pa tudi prozorne bleščice v lepilu.

Pri Tini pa sem prav posebej za stričeva vabila nabavila šablonico "vabilo" zato ga prijavljam tudi v galerijo meseca novembra pri Najlepšem paru










4 komentarji:

  1. Oooo kako simpatično vabilo je nastalo Valerija. In kako dobro si uporabila šablonico Diamond knit :) Hvala ker se igraš z nami na našem mesečnem izzivu na Mavelu.com. Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, si prijazna...ne samo, da si mu izdelala cel kup krasnih odrih vabil...pred tem je imel še vzorce na izbiro!!! :-) Tole vabilo mi je izjemno všeč!

    OdgovoriIzbriši
  3. Nezno in zaradi blescic tudi elegantno vabilo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Bleščeče vendar hkrati elegantno vabilo.

    OdgovoriIzbriši