petek, 7. november 2014

Vsa v belem

K izdelavi te voščilnice me je vzpodbudila Marina s sojim novembrskim izzivom - Bela, bela in še enkrat bela, sicer priznam, da se verjetno ne bi nikoli lotila izdelave voščilnice samo v beli barvi. Ampak ko gledam končni izdelek sem pa pozitivno presenečena. Prav všeč mi je.
Iz trgovinice Mavelu sem uporabila strukturno pasto - imitacija snega in polperle.




Smrečico sem naredila s pomočjo Tinine plastične šablonice - zasnežena smreka zato jo prijavljam tudi v galerijo meseca novembra pri Najlepšem paru.


Da sem dobila lepši lesk smrečice, sem strukturno pasto malo "obogatila" z belimi bleščicami


Potem pa le še nekaj belih dodatkov in štampiljka in to je to...  Sem se pa malo namučila s fotografiranjem, da se iz vse te beline sploh kaj razloči.




4 komentarji:

  1. Valerija zelo simpatična voščilnica je nastala :) In vse te bleščice na srečici se tako lepo bleščijo in jo naredijo tako zel bogato :) Hvala ker se igraš z nami na našem mesečnem izzivu na Mavelu.com :) Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, ustvarjati samo v eni barvi ni lahka naloga. Ampak bela je na nek nacin zelo hvalezna in na koncu je res poseben ucinek. Zelo lepa je tale tvoja variacija in smrecica z blescicami deluje res elegantno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Valerija, zelo mi je lepa... jaz obožujem belo in ti si iz nje iztisnila maksimum :-) Pa zelo so mi všeč nacefrani robovi in perlice v kotih :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uf... tale bleina tudi mene straši, ma tebi je uspelo odlično dodelati voščilnico v eni barvi!

    OdgovoriIzbriši