petek, 22. maj 2015

Unikatno ozadje

Ustvarjalni dotik želi v svojem izzivu meseca maja videti unikatno ozadje. Pa sem se lotila kosa lepenke, ji malo ogulila robove ( za kar sem idejo dobila pri Tini ), potem pa vse skupaj pobarvala z belo barvo. Sledilo je špricanje modre in vijolične barve. Iz debelejšega papirja sem s šablono izrezala kačja pastirja, vendar sem uporabila negativ, ki mi je služil kot stenil šablonica, čez katero sem nanesla strukturno pasto in jo takoj posula z bleščicami. Dodala sem še napis in srce, ki sem ga pobarvala z zeleno in rumeno distress blazinico. Na rob srca sem nanesla tekoče perle in nekaj tudi po sami osnovi. Na koncu sem prilepila le še kačjega pastirja, ki sem ga naredila iz žičke za nakit in steklenih perlic.

Jej, sem uživala pri tem packanju in kačjem pastirju. Hvala za tak super izziv, drugače do ideje za takšno unikatno voščilnico gotovo ne bi prišla. 

Iz spletne prodajalne Ustvarjalni dotik  sem uporabila cel kup izdelkov, pravzaprav večino uporabljenih je njihovih, v ponedeljek pa pričakujem še povečanje "zbirke Ustvarjalni dotik", saj sem si po dolgem času spet privoščila nakup.

Uporabljeni izdelki iz ustvarjalnega dotika:
- bela kvadratna osnova za voščilnico
- štampiljka napis
- rezalna šablona JOY - kačja pastirja
- rezalna šablona srce
- tekoče perle
- roza steklene perle
- modre steklene perle














5 komentarjev:

  1. Uzivanje u packanju sa bojama, to mi je poznato i to mi je najdraza tehnika.Vrlo lijepo si napravila pozadinu i kompletna cestitka je ispala odlicno.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. To je pa skoraj osnova za sliko na platnu! Super ideja in izvedba :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu! Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. Super ozadje si naredila...zanimiva tehnika. Sama sem prelena, da bi se tega lotila- raje pri drugih občudujem :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ozadje si naredila...zanimiva tehnika. Sama sem prelena, da bi se tega lotila- raje pri drugih občudujem :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Svetovno si naredila ozadje in kačje pastirje in... Res noro všeč :)

    OdgovoriIzbriši